welcome to mia glamour

welcome to mia glamour

piatok 26. septembra 2014

Dolce Gusto


Milujem piatok podvečer keď si sadnem za pracovný stôl a čítam módne časopisy. No od teraz mi k čítaniu pribudlo aj moje obľúbené latté. Po dlhom zvažovaní som si kúpila kávovar Dolce Gusto a som naozaj rada, že som tak konečne spravila. Najprv som mala predsudky, že káva z kapsule nie je taká dobrá, ale po ochutnaní som vedela, že Dolce Gusto musím mať.

Veľmi som chcela model circolo v bielej, ale momentálne sa dlhodobo nedá kúpiť. Tak som si kúpila model Mini Automatic v bielo šedej farbe a som s ním maximálne spokojná.


I love friday after work, when I sit down to my desk and read fashion magazines. But from now I read magazines with a cup of my favourite latte. After a long time of decisions I bought Dolce Gusto coffee maker and I´m happy I did it.  First I had preconceptions that coffee from capcules is not good, but after I tasted I knew that I must have Dolce Gusto.

I wanted circolo model in white color, but it is sold out for a long time. So I bought a Mini Automatic model in white and grey color and I am very satisfied with it.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára