welcome to mia glamour

welcome to mia glamour

pondelok 16. júla 2012

Pupa art


Cez víkend som navštívila predajňu s talianskou kozmetikou značky PUPA. Vybrala som si set očných tieňov - hnedo šedý, lososový a béžový odtieň. K tieňom bola aj ceruzka na oči v rovnakom hnedo šedom odtieni s roztierateľnou hubkou na 1 strane.

Čo ma však najviac zaujalo bol set lakov, ktoré vytvárajú popraskaný efekt. Vybrala som si kombináciu čokoládovej a zlato ružovej.  Nemohla som sa dočkať až ich vyskúšam a výsledok bol ohromný.

Over the weekend I visited the shop with an Italian cosmetics brand PUPA. I chose a set eye shadow - brown and gray, beige and salmon shades. There was also an eyeliner in the same shade of brown and gray with spreadable sponge on a side.

What interest me most, however, was a set paints to create cracket effect. I chose a combination of chocolate and pink gold. I could not wait to try them out and the result was terrific.


Všetko som mala hotové cca za 8 minút. Z každého laku stačí naniesť len 1 vrstvu a výsledok je skvelý - dokonalý NAIL ART. Určite v najbližšej dobe plánujem navštíviť predajňu PUPA znovu a rozšíriť zbierku lakov.

All I had done about 8 minutes. For each coating applied just only one layer and the result is great - perfect NAIL ART. Certainly in the near future I plan to visit the store PUPA again and expanded collection of nail polishes.


Tak isto musím spomenúť aj podlahu, ktorá ma očarila v jednom obchodíku s prírodnou kozmetikou. Obchodík bol tak útulný, že sa nám nechcelo z neho odísť:)

Also I must mention the floor, which impressed me in one shop with natural cosmetics. The shop was so cozy, that we didn´t want it to go.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára