welcome to mia glamour

welcome to mia glamour

pondelok 1. decembra 2014

Yankee candle


Sviečky Yankee Candle sú úžasné. Pre toho, kto ich ešte nevyskúšal sa môžu zdať veľmi drahé. No v tomto prípade cena zodpovedá kvalite. To môžem potvrdiť. Sviečky po zapálení prevoňajú celý priestor a vydržia veeeeeeeľmi dlho.

Odskúšala som viaceré cenovo dostupné sviečky iných značiek, ktoré síce voňali v obchode, ale po zapálení bola vôňa veľmi slabá a dokonca pri niektorých aj žiadna. Preto odkedy som si kúpila yankee sviečky už iné ani nekupujem.

Najradšej mám vôňu SOFT BLANKET, ktorá voní úžasne. Je jemná a nevtieravá. Na druhom mieste mám vianočnú vôňu CHRISTMAS MEMORIES. Táto vôňa je silná no napriek tomu skvelá lebo voní ako perníčky a vytvára krásnu vianočnú atmosféru. Zapaľujem si ju v predvianočnom období a aj počas vianoc. Mám to najväčšie balenie tejto sviečky a ako vidno na fotke ani znej neubudlo a to som ju zapalovala počas minuloročného adventu a vianoc. Takže je to naozaj dobrá investícia.

A čo je najlepšie, po spotrebovaní sviečky sa dá obal využiť ako dóza na hocičo. Ja napríklad v nej mám oriešky.

Tieto sviečky kupujem v Bratislave. U nás sa bohužiaľ zohnať nedajú. Dajú sa kúpiť aj cez internet, no určite odporúčam si ich najprv v nejakom obchode ovoňať a potom objednať.


Keď sa dostaneme so sestrou k takémuto výberu, strávime tam vždy dlhú dobu než si niečo vyberieme, lebo je to naozaj makačka ovoňať aspoň časť z takého veľkého množstva sviečok.


Me and my sister always spend a long time in the store like this. Because it takes time to choose some candles from a large quantity.




Yankee candles are amazing. For the one who has not tried them may seem very expensive. But in this case the price matches the quality. I can confirm it. Candles smells all room after lighted and last veeeeeery long time.

I tried a lot of candles from different brands that smelled in the store, but after lighted they didn´t smell. So that´s why I buy only yankee candles.

My most favorite candle is SOFT BLANKET, which smells amazing. It´s soft and unobtrusive. Second is CHRISTMAS MEMORIES. The fragrance is strong but also great, because smells like gingerbread and creates a lovely christmas athmosphere. I light it in christmas period and during christmas. I have this candle in the biggest pack and as you can see in the photo it is still full. So it´s a really good investment.

And what is the best? You can use empty jar as a package for everything. I have nuts in this jar.

I buy this candles in Bratislava. We unfortunately can not get them in our town. They can also be bought over the internet, but I recommend smell it first in some store and then order from the internet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára