welcome to mia glamour

welcome to mia glamour

štvrtok 5. marca 2015

Best waffles


Wafle sú moj najoblúbenejší dezert a ešte k tomu tieto z La maison des waffles! Sú neskutočné. Cena je trochu vyššia - 8 € za porciu ktorú som mala ja, ale tá chuť stojí za to. Majú v ponuke rôzne prílohy a topingy. Ja mám najradšej samotné wafle s ovocím a javorovým sirupom. Čo však neodporúčam je limonáda. My sme mali citrónovú so zázvorom a bola to len voda bez chuti.


Waffles are my most favourite dessert. These from La maison des waffles are amazing! Price is quite high - 8 € base portion which I had, but the taste is worth it. They have a variety of topings. I like base waffles only with fruit and maple syrup. What I don´t recommend is lemon and ginger lemonade. Lemonade was tasteless!





V jednej kaviarni na prízemí v  Bory Mall som mala naopak najhoršie wafle!

The worst waffles I have ever eaten was these from one coffee shop in Bory Mall.


Toto boli jednoznačne najhoršie wafle aké som kedy jedla respektíve ochutnala a nejedla. Škoda že si nepamätám názov tej kaviarne, ktorá klame tým, že uvádza že pečie chutné a čerstvé domáce wafle. Tieto boli určite z polotovaru a chutili odporne. Príloha javorový sirup vôbec nebol pravý javorový sirup ale akási nechutná sladká voda. No hrôza.


These waffles were definitely the worst waffles I´ve ever tasted. It´s a pity that I don´t remember the name of the coffee shop. Because they are not fresh waffles, it´s probably from the intermediate and tasted disgusting. Maple syrup wasn´t the real but it was some disgusting sweet water. Horror.


Takže už radšej neriskujem a wafle si dám len v La maison alebo si robím doma:

So I don´t risk already and I eat waffles only from La maison or make homemade waffles:




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára